FLET HAPTAS FEMRA E PARE E DHUNUAR NGA SERBET GJATE LUFTES NE KOSOVE (VIDEO)

pppp

foto: Erleta, solidarizim per viktimat e luftes

Marte Tunaj eshte gruaja e vetme ne Kosove qe ka deshmuar per dhunimin e kryer gjate kohes se luftes. Ajo tani eshte ne moshe te shtyre dhe merr nje ndihme prej 96 eurove. Marte Tunaj ka nje porosi per femrat dhe grate e dhunuara gjate luftes, tani ne kohen kur po behet identifikimi i tyre dhe kur shteti po mundohet tua siguroje nje page dinjitoze atyre. Rrefeni dhe vetem rrefeni dhe tregoni botes se çka ndodhi me ne eshte porosia e saj.