Një reper bamirës si Noizy

n

Reperi i njohur shqiptar Rigels Rajku mes shumë angazhimeve verore gjen kohë të takoje dhe të ofrojë ndihmë për fëmijet jetime.

Ai sic e shihni edhe në këtë foto ka në duar dy fëmije të vegjël te shtëpisë së jetimorës në Durrës, ku ai gjatë ditës së martë i ka vizituar. Ky është shpirti i madh i një reperi bamirës si Noizy

n1

n2