TUNA DHE COZMAN, PARTNERË NË KRIM

8b335b7485ef8fbe5a0bcc8799204fb1_L

Tuna e cila së fundi solli dy mega hite, u cilësua si këngëtarja më e egër në performancën e këngëve të saj. Video ku e shfaqin këngëtaren nga Shkupi të ‘nxehtë’ por edhe të rrezikshme të njejtën.
Duket se gjithë këtë energji për të sjellë projekte kaq të mëdha i jep i dashuri i saj Cozman, ku Tuna përmes fotove të shumta që poston së bashku i deklaron dashurinë reperit.

Kështu ka vepruar edhe së me këtë foto, derisa e quan edhe vrasës të zemrës së saj. ‘Partnerë në krim. Të dua, vrasës serik i zemrës time. Një dhe i vetmi Cozman. “Partners in crime. Love you serial killer of my heart. One and only Cozman. #MMV #FenixTeam #FenixTour #Love”, ka shkruar Tuna.

Çifti shihet gjatë gjithë kohës së bashku dhe të dashuruar deri në dhëmbë.

tuna partner